Datingsite 60 plus

Dé datingsite voor 50 Plussers, meld nu gratis aan

Minimaal 7 tekens. Alleen letters en cijfers.
Ik verklaar meerderjarig te zijn en ga akkoord met algemene voorwaarden en het privacybeleid.

Ontmoet 50 plussers voor vriendschap, een date of een serieuze relatie. Dagelijks 100-den nieuwe inschrijvingen. Schrijf nu gratis in.

  • 1 op de 3 vindt hier een partner
  • 1000+ inschrijvingen per week
  • Handmatige controle van alle profielen
  • Ook beschikbaar op mobiel en tablet

Dé 50 plus datingsite van Nederland sinds 2009

Velen gingen je voor en vonden een nieuwe partner bij vijftigplusdating.nl

Groot aantal leden

1000+ nieuwe inschrijvingen per week

Elke week verwelkomen we meer dan 1000 nieuwe leden welke op zoek zijn naar een date of relatie.

Hoog slagingspercentage

1 op de 3 vind hier een partner

Bij VijftigPlusDating.nl vind je single 50 plussers welke op zoek zijn naar een serieuze en langdurige relatie.

54% / 46%

vrouw / man balans

Het aantal ingeschreven mannen en vrouwen is, in vergelijking met andere datingsites, ongeveer gelijk.

Datingsite 60+

Het leven houdt zeker niet op nadat je 60 bent geworden. Ook als 60-plusser sta je ongetwijfeld nog volop in het leven en als single, ben je wellicht op zoek naar een leuke date. We heten dan wel Vijftigplusdating.nl, maar ook voor zestig plus zijn wij de datingsite om leuke andere singles op te vinden.

Wil je starten met de zoektocht via een datingsite, dan ben je bij ons dus aan het juiste adres. Ons platform biedt je de mogelijkheid om een nieuwe date te leren kennen, zodat je samen van het leven kunt genieten.

Of het nu gaat om een date, maatje of vaste relatie

Vind je het heerlijk om met iemand te daten? Wij begrijpen dat heel goed! Het is ook hartstikke leuk om contact met iemand te hebben. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een eenmalige date, een zoektocht naar een maatje of een vaste relatie.

Misschien wil je het niet echt een date noemen, maar ben je meer op zoek naar een maatje. Samen een keer een kop koffie drinken, een bezoekje aan het theater of op een andere manier er samen op uit. Met onze datingsite krijg je toegang tot duizenden profielen. Wekelijks ontvangen we meer dan 1000 nieuwe leden, die net als jij op zoek zijn.

Zoek je echt een vaste relatie? Dat is ook prima mogelijk via onze datingsite. We hebben een hoog slagingspercentage, en 1 op de 3 leden vindt bij ons een partner. Dus ook als je op zoek bent naar een serieuze en langdurige relatie, is Vijftigplusdating.nl dé datingsite om je zoektocht te starten.

60 plus datingsite
60 plus dating

Met 60 plus dating, kun je vandaag nog starten op onze datingsite

Onze datingsite voor 60+ dating is ontzettend veilig en laagdrempelig. Als je voor het eerst gaat starten met daten, begrijpen we heel goed dat dit een spannende stap is. Daarom hebben we onze site zo overzichtelijk en makkelijk mogelijk ingericht. Bij alles wat doen, denken we vooral aan het gebruikersgemak, zodat jij makkelijk en goed een passende date kunt vinden. Als jij je aanmeldt, dan wijst het zich eigenlijk vanzelf! Waarom zou je dan als zestigplusser nog wachten met daten? Spring vandaag nog in het diepe en meld je gratis aan.

Met een gratis account, krijg je een goede indruk van ons online dating platform. Je kunt er gemakkelijk achter komen wat wij te bieden hebben als het om date gaat. Aan de hand van profielen van andere zestigplussers (mannen of vrouwen) kun je een selectie maken. Verder zullen we je ook automatische goede matches geven. Heb je een leuk profiel gevonden, start dan een met chatten. Waar wacht je nog op? Start vandaag met 60+ dating op onze site.

Veilig en anoniem daten

Veiligheid en anonimiteit vinden wij belangrijk. Daarom worden jouw gegevens op onze site beveiligd met een SSL-certificaat. Bovendien worden alle profielen meerdere malen per dag zowel systematisch als handmatig gecontroleerd.

Tips om veilig te daten

Service en contact

Heb je een vraag of hulp nodig? Op onze helppagina's vind je antwoord op vrijwel elke vraag. Kan je het antwoord op je vraag niet vinden? Neem dan contact op met de klantenservice, zij helpen je graag verder.

Neem contact op met de klantenservice

  • Nederland
  • België
  • Frankrijk
  • Verenigd Koninkrijk