Online Dating

Dé datingsite voor 50 Plussers, meld nu gratis aan

Minimaal 7 tekens. Alleen letters en cijfers.
Ik verklaar meerderjarig te zijn en ga akkoord met algemene voorwaarden en het privacybeleid.

Ontmoet 50 plussers voor vriendschap, een date of een serieuze relatie. Dagelijks 100-den nieuwe inschrijvingen. Schrijf nu gratis in.

  • 1 op de 3 vindt hier een partner
  • 1000+ inschrijvingen per week
  • Handmatige controle van alle profielen
  • Ook beschikbaar op mobiel en tablet

Dé 50 plus datingsite van Nederland sinds 2009

Velen gingen je voor en vonden een nieuwe partner bij vijftigplusdating.nl

Groot aantal leden

1000+ nieuwe inschrijvingen per week

Elke week verwelkomen we meer dan 1000 nieuwe leden welke op zoek zijn naar een date of relatie.

Hoog slagingspercentage

1 op de 3 vind hier een partner

Bij VijftigPlusDating.nl vind je single 50 plussers welke op zoek zijn naar een serieuze en langdurige relatie.

54% / 46%

vrouw / man balans

Het aantal ingeschreven mannen en vrouwen is, in vergelijking met andere datingsites, ongeveer gelijk.

Online dating

Wanneer je op zoek bent naar een online dating platform, dan ben je bij Vijftigplusdating.nl aan het juiste adres. Met onze dating site kom je gemakkelijk en snel in contact met verschillende singles uit je omgeving. Online dating moet leuk zijn en daarom staan plezier, toegankelijkheid en zeker ook veiligheid voorop bij onze online dating site.

Het maakt niet uit of je nu op zoek bent naar een leuke vriendschap, een maatje of een langere relatie, wij helpen je graag met het vinden van de juiste match! Het kan zeker wel een uitdaging zijn om een goede partner te vinden. Je loopt misschien niet meer zo snel het café in om nieuwe contacten op te doen. Maar als single vijftigplusser, wil je ongetwijfeld nog iemand vinden om de leuke dingen in het leven mee te delen. Online dating boven de vijftig, kent een groot voordeel. Jij als persoon weet heel goed wie je bent, en wat je zoekt. Je besteed minder aandacht aan mensen die alleen maar energie kosten. Een prima basis dus om te starten met online dating via onze site.

Veiligheid staat tijdens online dating voorop

Als je de stap neemt om te starten met gratis online dating, wil je natuurlijk wel dat dit op een veilige manier gaat. Daarom zorgen we op onze site altijd voor de hoogst mogelijke veiligheid. De site heeft een SSL-certificaat, dit kun je zien door het slotje dat bij het internetadres verschijnt. Dit certificaat zorgt ervoor, dat alle gegevens die je deelt, in een beveiligde omgeving worden verwerkt. Verder controleren we bij Vijftigplusdating.nl dagelijks de profielen van de leden en wordt misbruik tegen gegaan. Zo kun jij met een gerust gevoel starten met online daten.

Onze gratis online dating site, koppelt je aan singles boven de vijftig bij jou in de buurt, of verder weg. Het is maar net waar je naar op zoek bent. We koppelen 50-plussers door heel Nederland. Zoek je liever iemand bij jou in de buurt, dan kun je dit in de zoekinstellingen aangeven. Dus, niet heel het land door om je date te bezoeken, maar misschien vind je die langdurige relatie wel bij jou om de hoek.

Online Datingsite
Online dating

Begin laagdrempelig en start met gratis chatten online

Heb je een leuke match gevonden? Je hoeft niet direct bij elkaar over de vloer om elkaar beter te leren kennen. Je kunt namelijk gemakkelijk starten met gratis online chatten. Maak hier ook gebruik van, ga gezellig samen chatten zodat je elkaar beter leert kennen. Voordeel hiervan, je hoeft geen gegevens uit te wisselen, het kan allemaal gemakkelijk via ons platform.

De volgende stap kan videobellen zijn. Ben je nieuwsgierig naar de persoon achter het profiel en achter de chat? Videobellen is een prima manier om de volgende stap te zetten en elkaar nog beter te leren kennen. Je ziet hoe iemand is, je hoort elkaar stem en je hoeft hiervoor niet meteen op date. Ook het videobellen is veilig en laagdrempelig.

Online dating tips

Bepaal je zoekgebied

Om het succes op een leuke online date te vergroten, geven we je graag nog enkele tips. Natuurlijk bieden wij een prima platform waar je gratis kunt starten. Maar, je moet er ook zelf moeite voor doen. Het begint allemaal met een aantrekkelijk profiel en het plaatsen van een goede profielfoto.

1000 nieuwe leden per week

Een van de tips die we je mee willen geven, benader actief andere leden. Misschien voelt dit als lastig, maar dat valt vaak toch heel erg mee. Je laat zien dat je interesse hebt in andere leden. Maak hiervoor ook gebruik van onze ijsbreker, stuur een persoonlijk bericht en gebruik eventueel onze speeddate tool.

Speed Date

Het begint allemaal met die eerste stap, het aanmaken van een gratis account op onze datingsite. Wacht niet langer en zet vandaag nog die eerste stap! Wij wensen je alvast heel veel plezier met online daten!

Veilig en anoniem daten

Veiligheid en anonimiteit vinden wij belangrijk. Daarom worden jouw gegevens op onze site beveiligd met een SSL-certificaat. Bovendien worden alle profielen meerdere malen per dag zowel systematisch als handmatig gecontroleerd.

Tips om veilig te daten

Service en contact

Heb je een vraag of hulp nodig? Op onze helppagina's vind je antwoord op vrijwel elke vraag. Kan je het antwoord op je vraag niet vinden? Neem dan contact op met de klantenservice, zij helpen je graag verder.

Neem contact op met de klantenservice

  • Nederland
  • België
  • Frankrijk
  • Verenigd Koninkrijk