Tinderen voor 50 plussers?

Dé datingsite voor 50 Plussers, meld nu gratis aan

Minimaal 7 tekens. Alleen letters en cijfers.
Ik verklaar meerderjarig te zijn en ga akkoord met algemene voorwaarden en het privacybeleid.

Ontmoet 50 plussers voor vriendschap, een date of een serieuze relatie. Dagelijks 100-den nieuwe inschrijvingen. Schrijf nu gratis in.

  • 1 op de 3 vindt hier een partner
  • 1000+ inschrijvingen per week
  • Handmatige controle van alle profielen
  • Ook beschikbaar op mobiel en tablet

Dé 50 plus datingsite van Nederland sinds 2009

Velen gingen je voor en vonden een nieuwe partner bij vijftigplusdating.nl

Groot aantal leden

1000+ nieuwe inschrijvingen per week

Elke week verwelkomen we meer dan 1000 nieuwe leden welke op zoek zijn naar een date of relatie.

Hoog slagingspercentage

1 op de 3 vind hier een partner

Bij VijftigPlusDating.nl vind je single 50 plussers welke op zoek zijn naar een serieuze en langdurige relatie.

54% / 46%

vrouw / man balans

Het aantal ingeschreven mannen en vrouwen is, in vergelijking met andere datingsites, ongeveer gelijk.

Tinder 50+

Het is als 50 plusser helemaal niet zo makkelijk om een nieuwe partner te vinden. Of het nu gaat om een date, een vriendschap of een serieuze relatie. Je hebt misschien weleens overwogen om de app Tinder te gaan gebruiken, we vinden dat helemaal geen vreemde gedachte. Denk dan ook bij VijftigPlusDating.nl maar aan een soort Tinder 50+ platform.

Ons platform werkt vergelijkbaar met Tinder en maakt het mogelijk om verschillende profielen aan elkaar te matchen. Maar dan uiteraard wel speciaal voor mensen die 50+ zijn. Je zult op ons platform alleen mensen vinden die single en 50+ zijn. We begrijpen heel goed dat niet iedereen dezelfde interesses heeft en daarom kun je bij ons een compleet profiel aanmaken. Op die manier is het echt een soort Tinder 50+ en zorgen wij ervoor dat je alleen maar singles krijgt te zien die overeenkomen met jouw profiel. Zo vind jij degene die vergelijkbare interesses heeft.

We zorgen met ons platform voor een veilige en laagdrempelige online omgeving. We hebben er voor gezorgd dat alles makkelijk en overzichtelijk werkt. We hebben er alles aan gedaan om het platform gemakkelijk te maken en eigenlijk wijst het zich vanzelf. Alle reden dus om te starten met online dating via ons ‘Tinder 50+’ platform.

Starten met daten via VijftigPlusDating.nl?

Je kunt bij ons kiezen tussen een gratis en premium lidmaatschap. Ook dit is best wel vergelijkbaar met Tinder, daar heb je ook de keuze uit een gratis en verschillende betaalde varianten. Je kunt VijftigPlusDating.nl dus helemaal ontdekken door te starten met een gratis account. Heb je de smaak te pakken en weet je precies wat wij te bieden hebben? Dan kun je overstappen op een Premium lidmaatschap en gebruikmaken van alles functionaliteiten die we je te bieden hebben.

Kun je niet meteen een geschikte match vinden? Niet getreurd, er komen constant nieuwe leden bij. Meer dan 1000 per week zelfs! Jij kunt eenvoudig zien wie er nieuw is en contact leggen als je dat wilt. Net zoals andere meteen contact zullen leggen met jou wanneer jij je aanmeldt!

We zijn niet voor niets trots op ons hoge slagingspercentage. Gemiddeld lukt het voor 1 op de 3 mensen op ons platform om een geschikte partner te vinden. Je vindt bij ons mensen die op zoek zijn naar een serieuze en lange relatie. Maar ook is het mogelijk om iemand te vinden voor een date of vriendschap. Waar wacht je nog op? Start met Tinder 50+ en schrijf je vandaag nog in op VijftigPlusDating.nl!

Tinder 50 plus dating

Veilig en anoniem daten

Veiligheid en anonimiteit vinden wij belangrijk. Daarom worden jouw gegevens op onze site beveiligd met een SSL-certificaat. Bovendien worden alle profielen meerdere malen per dag zowel systematisch als handmatig gecontroleerd.

Tips om veilig te daten

Service en contact

Heb je een vraag of hulp nodig? Op onze helppagina's vind je antwoord op vrijwel elke vraag. Kan je het antwoord op je vraag niet vinden? Neem dan contact op met de klantenservice, zij helpen je graag verder.

Neem contact op met de klantenservice