Een lidmaatschap voor iedere datingbehoefte!

vijftigplusdating.nl is hét online dating platform voor iedereen die op zoek is naar een serieuze relatie. Maar iedere datingbehoefte is anders en daarom biedt vijftigplusdating.nl verschillende soorten lidmaatschappen aan. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende mogelijkheden. Neem ze stuk voor stuk door en kies het lidmaatschap dat bij jou past!

Zo maak je een goed dating profiel

Sommige mensen zijn nieuwsgierig naar online dating en willen het gewoon even uitproberen. Anderen zijn juist heel fanatiek in het vinden van een leuke partner. Welke reden je ook hebt om te beginnen met online daten, bij vijftigplusdating.nl kun altijd terecht. Er zijn diverse lidmaatschappen waaruit je kunt kiezen. Ze verschillen in duur, prijs en functionaliteiten. Bekijk ze allemaal en ga voor het lidmaatschap dat jou het meeste aantrekt!

Kosteloos daten

Ben je nieuw in de wereld van online daten en wil je gewoon weten hoe alles werkt? Dan is een gratis lidmaatschap een goede keus. Als gratis lid kun je kosteloos en vrijblijvend gebruik maken van de site. Je kunt een profiel aanmaken, foto’s uploaden en profielen van andere mensen bekijken. Ook kun je gebruik maken van een beperkt aantal functionaliteiten. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van onze diensten.

Online daten voor 1 maand

Wil je alle functionaliteiten van vijftigplusdating.nl uitproberen, maar na korte tijd je lidmaatschap kunnen beëindigen? Kies dan voor het Premium Lite lidmaatschap. Hiermee kun je gedurende 1 maand gebruik maken van alle faciliteiten. Zo kun je onder meer persoonlijke berichten sturen, zien wie er in jou geïnteresseerd is en alle foto’s van leden bekijken. Een Premium Lite lidmaatschap kost 29,95 euro per maand.

Onbeperkt online daten voor 3 maanden

Ben je het alleen zijn zat en wil je serieus op zoek naar een partner? Dan is een Premium Platinum Lidmaatschap iets voor jou! Dit lidmaatschap stelt jou in staat om gedurende 3 maanden onbeperkt gebruik te maken van alle tools en diensten van vijftigplusdating.nl. Met een Premium Platinum Lidmaatschap kun je onder meer anoniem zoeken, singles in jouw regio benaderen en leesbevestigingen ontvangen van door jou verstuurde berichten. Het Premium Platinum Lidmaatschap kost 24,95 euro per maand.

Onbeperkt online daten voor 6 maanden

Voor iedereen die langer gebruik wil maken van de diensten van vijftigplusdating.nl is er het Premium Platinum Plus lidmaatschap. Hiermee kun je 6 maanden lang gebruik maken van alle faciliteiten van vijftigplusdating.nl. Naast de gratis en betaalde diensten kun je als Premium Platinum Plus lid gebruik maken van de vijftigplusdating.nl contactgarantie. Deze garandeert jou als lid een aantal contactmomenten met andere singles. Dit lidmaatschap kost 19,95 euro per maand.

Voor meer informatie over de lidmaatschappen en hun functionaliteiten ga je naar de pagina Prijzen en Diensten.